fredag 2 augusti 2013

Boys

Jag vet inte om det är för att det är sommar eller vad det är men jag finner mig själv tänkandes på killar/män ganska mycket hela tiden. Att jag nog vill ha en. Någon fin som ger en fjärilar i magen, som ser en och får en skratta. En sån.

Någon som är så vacker och har riktig utstrålning. Eller någon som har det lilla extra i ett fantastiskt leende eller intensiva ögon. Eller någon som är så brutalt skicklig på det han gör att det slår allt. (För skicklighet slår verkligen det mesta!) Eller någon som levererar med total närvaro och energi. Eller någon som har en röst som får en att smälta. Eller någon som är sådär tafatt och lojal och charmig som den siste mannen nedans alla rollfigurer.

Eller någon helt annan som inte ser ut som man tror att man dras till. Och som är trevlig och närvarande och snällt blyg eller lagom framåt eller passionerad för det han gör eller.. ja, det finns så många egenskaper!









 
 

Ögongodis uppifrån och ned: James Franco, Johnny Depp, Milow, Marcus Mumford, Ebon Moss-Bachrach, Heat Ledger, Jack White, Björn Dixgård, Victor Norén, George Clooney, Collin Firth.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar