måndag 31 mars 2014

Tiden går eller springer eller något

Veckorna går skrämmande fort! Det är redan sista mars och jag har inte riktigt ens fattat att det har varit vinter.. Sjukt.

Men det betyder väl bara att veckorna flyter på och att det alltid finns saker att göra. Som hemtentatan jag hade förra veckan. Kursen hette 1900-talets mode och miljöer så ni kan ju gissa att tentan var rätt najs. Dock har jag inte varit så koncentrerad under kursen så min tenta var lite luddig.. (Kanske för att jag hittade på det mesta.)

Var på en föreläsning om kost i samband med träning i tisdags.. väldigt intressant och säkert nyttigt. Hoppas ta till mig det och få bättre resultat och mer energi!

Annars var min kropp inte alls med på noterna förra veckan.. gjorde något galet (igen) på Griten i måndags och sen pga det sträckte jag ryggen lite på Jamen i onsdags. Så, det blev två vilodagar i veckan..
Under helgen har jag ändå tyckt in 4 träningspass. Hjälpte till 1h med Spin of hope på Hälsoskaparna i Strängnäs på lördagen. Var lite ovant med en hel timme RPM men det gick ändå bra och var riktigt roligt! De stackars motionärerna som inte var vana med snabbheten i RPM hängde med riktigt bra!
Jag speedade hem och hann vara med på Fit60-passet sen. Jag klarade av det trots helt möra lår och den här gången var det inte heller "jobbigast någonsin".. Mattias måste ha känt sig extra snäll just den här lördagen hehe. (Don't get me wrong, det var sjukt jobbigt ändå.)

Söndagen bjöd på mitt vanliga RPM pass men med endast en deltagare; Karin, en av de andra instruktörerna. Vi körde ändå och körde extra hårt så klart!
Efter det var det releasedags för Body Jam 68!
Bra träningshelg!

Jag kan ju ha varit på fest på lördagskvällen också, utan alkoholintag.



Söndagens middag kom härifrån. Var så sjukt hungrig att jag inte orkade vänta.

onsdag 26 mars 2014

Helgens träning och sötsaker


Blev en hel massa träning förra veckan med. Ingen är förvånad. Jag älskar det så jag lär inte sluta.
 
På fredakvällen var det smygöppning av Eskilstunas nyaste crossfitbox Krossbox016. Jag gick självklart dit och kollade eftersom jag råkar känna de som öppnar boxen. Det kommer nog bli riktigt bra det där! Var jättesugen på att köra! men hade råkat skada mig lite på Griten tidigare under dagen så det var bäst att låta bli.. Jag hade spenderat eftermiddagen i Västerås med mamma och "råkat" inhandla massa godis så när jag kom hem tryckte jag i mig det mesta bara för att jag var så himla sugen hehe.
 

 
 På lördagen fick jag i alla fall köra lite crossfit på det kära fit60-passet! Efter varje pass säger vi att det aldrig har varit jobbigare! Men i lördags var det verkligen så.. det har aldrig varit jobbigare!
Firade med tacomiddag med tjejerna. Söndagen var jobb, Rpm, middag hos mamma och tv och chokladbollar. Jag försökte medvetet överkonsumera socker för jag tänkte låta bli det så mycket som möjligt framöver. Ingen hets men behöver inte käka mer än nödvändigt.


tisdag 25 mars 2014

Våffeldagen


Ja det gröna är spenat. Nej det smakar inte spenat. Det smakar våffla.


onsdag 19 mars 2014

Det där med löpning.. och resa bokad

Varje tisdag är det en grupp från Gympozz som springer en mil.. och jag var dum nog att fråga lite om det och nu är jag utmanad att springa med dem.. Jag hann inte igår men ska verkligen försöka nästa vecka. Det är en utmaning jag vill testa på! Jag har aldrig sprungit en mil.. löpning har aldrig varit min grej. Men, RPMen ger en brutalt bra kondition så det borde gå bra.
Jag testsprang iaf 5-6 km igår. Gick bra. Flåset hänger med perfekt, det är bara de där benen som inte riktigt fattar vad som händer haha.


Och. Jag bokade en resa också. Ska hälsa på bästa Sofie och njuta av ett (förhoppningsvis) vårigt Paris!

tisdag 18 mars 2014

Lördagens pass

Var skitjobbigt! Men värt det som vanligt!
Suddig bild..

torsdag 13 mars 2014

RPM-kvartal och annat

Söndagen (alltså som nyss var) bjöd på kvartalsutbildning för RPM. Det betyder att vi får de nya låtarna och koreografin till passet vi ska köra under våren. Kul! Det gav mycket inspiration och energi att köra med ett rum fullt av instruktörer!

På eftermiddagen skulle jag ha mitt eget pass som vanligt på söndagar men jag hade bara en liten motionär. (Jag visste att flera skulle vara borta). Vi pratade ihop oss lite och kom fram till att det kanske skulle vara lite tråkigt att stirra på varandra i en timme, så, vi kom fram till att vi skulle skippa cyklarna och joina det andra passet som är samtidigt, CSI (ett tufft cirkelpass).
Det var modigt av min lilla motionär! Hon hade nog inte kört det förut (men jag tror det gick bra för henne..) För mig gick det skitbra! Trots väldigt trötta ben kände jag mig tekniskt ganska duktig och stark. Och kul var det! Lite synd att jag inte kan köra det varje vecka. 

lördag 8 mars 2014

Love lördagar

Dagens pass:


Dagens middag:

Snart dags att dra iväg på födelsedagsfest!
+
Äntligen sol in i lägenheten! Våren får gärna komma!

tisdag 4 mars 2014

En lördag utan paus

I lördags vaknade jag ju upp i Stockholm efter Avicii. Fick väldigt god hotellfrukost och sprang sedan iväg till tåget för att ta mig hem till stan. Det var bara hem och hämta träningsväskan för att ta sig till Gympozz och varje veckas höjdpunkt: Fit60! Tufft och roligt pass var det som vanligt. Sedan in i duschen och iväg på 60 årskalas men massa släktingar och annat löst, trevligt folk. Efter bar det iväg igen på middag/förfest med vänner. Jag sket i utgången och kom hem halv ett och då var jag helt slut! Bara föll ihop i en liten hög. Tur att det var en kul dag!



måndag 3 mars 2014

En kväll med Avicii och 40 000 andra

Var med ett gäng på Aviciis spelning i fredags. Kul såklart, som att vara på en enorm nattkubb där vi inte stod stilla en minut. Men. Jag måste säga att jag föredrar "riktiga" artister.. sådana som spelar sina egna låtar och är skickliga på sina instrument eller är grymma på att dansa. Jag får ut lite mer av sådana konserter..