fredag 31 augusti 2012

Hipp hipp hurra!

Grattis till Sandra som fyller 25 år idag!

onsdag 29 augusti 2012

Muskelvärk-update

Jag fick massiv träningsvärk från pumpen så jag gjorde om det igen ikväll :)

tisdag 28 augusti 2012

Tack, det var trevligt

Vill bara tacka sommaren för att även om den i princip regnat bort i år så har den bjudit på väldigt många superfina kvällar! (Inte ikväll då men många andra). Det har regnat och regnat och sedan, poff, har det spruckit upp och solen har spridit sina strålar över våra kvällar. Schysst!

Men, enligt vädret på tv i morse så är det höst nu. Är det bara jag eller är det inte fortfarande augusti?!

måndag 27 augusti 2012

Bara starka muskler eller bara träningsvärk?

I went to my first Bodypump class in years.. So, I won't be able to move any of my muscles tomorrow. But it sure feels good today!

Lev i nuet eller hur var det?

söndag 26 augusti 2012

Men at work - inte musikgruppen

I dagarna ska det börja en ny komediserie på tv här i Sverige (på någon kanal typ 5.an eller 6.an). Men at work heter den iaf och jag kände att jag var tvungen att kolla upp var det är lite innan.. och det är jätteroligt! Killar som hänger och gör killgrejer. Awesome.
Kolla in det!

lördag 25 augusti 2012

Var är alla?

Utgång igår (vad annars det börjar bli en vana igen). Trevlig förfest med sköna partypinglor. Men, helt dött på stan. Öde på Håpe's så det blev le Grand där de flesta just hade fyllt 18 (eller såg ut som det iaf). Bra musik på stora dansgolvet dock (för en gångs skull).

Är det bara jag eller är det inte lönehelg för vissa? Varför då så tomt på stan?

torsdag 23 augusti 2012

Dagens trevliga

Min arbetsplats är för himla trevlig. Så trevlig att jag knappt märkte att jag jobbade över en timme idag. Ni har väl alla varit där? På Eskilstuna konstmuseum!? Med en av de bästa samlingarna utanför storstäderna.. Om inte, dra dit fort! Kanske redan den 1 september när vi har vernissage för tre nya utställningar (tex Lovisa Burfitt).

Okej, nu blev det lite väl "reklamigt" men jag har haft en bra dag så då får man vara lite pepp!

onsdag 22 augusti 2012

3 x film

En dag i förra veckan hade jag lite tråkigt så jag kollade på några filmer. Jag var lite seg så det var inte före den sista filmen som jag upptäckte att de hade någonting gemensamt dessa filmer: Orlando Bloom. Det var INTE ett medvetet val. Men men.

 
Main Street - Verkligen en dålig film. Jag älskar Colin Firth men inte ens han kunde hjälpa den här stackars flimen. Behövs inte ses.
Elizabethtown - Söt, lite konstig film. Får mig att vilja bli lika skön som Kirsten Dunsts karaktär.
New York I love you - Smart, skön och het, precis som New York.

tisdag 21 augusti 2012

Back to work

Idag var första dagen tillbaka på jobbet efter semestern (min första ever betalda semester). Helt okej faktiskt. Även om jag som de flesta föredrar att vara ledig.

Detta mötte mig en dag när jag kom till jobbet tidigare i vår/sommar..


Sopor kanske? Men när man jobbar på ett konstmuseum kan man inte alltid vara säker på att det man ser inte egentligen är konst.

måndag 20 augusti 2012

Vad gör man en halvfin söndag i augusti?

Man kan gå till Twilfit och inhandla underkläder som egentligen är alldeles för dyra..

Eller så går man ut i skogen och plockar blåbär! Jag lyckades skörda en turkiskyoghurtburk full innan jag gav upp pga alla mygg som var på mig hela tiden, de ger sig ju aldrig!


Mors lilla Olle.. den sången lär ju egentligen inte barn att björnar är farliga.. kom bara att tänka på det.

söndag 19 augusti 2012

"The show must go on" eller min senast lästa bok

Biografi om Freddie Mercury. Bra så klart. Mannen ville bli en legend och blev det.

lördag 18 augusti 2012

Kräftskiva

Det är lätt att ha trevligt när man har trevliga människor omkring sig..

fredag 17 augusti 2012

"Anna hade en vän med en bil.."

Jag fick precis veta att min bil har dött! Min älskade Ford Fiesta, som är så rolig att köra går inte att köra mer. Skit.


Än värre har jag också fått veta att en fjärde person har dött i år. Tankar går ut till familjen!

Fotografier och målningar och annat skoj

Jag har fortfarande semester och då kan man ju inte bara ligga hemma och stirra i taket (om det nu var något man gjorde).
Så, jag drog en sväng till vår fina huvudstad för att spendera massa timmar av dagen på Fotografiska och Moderna museet. Väldigt trevligt som vanligt, speciellt Fotografiska som nu tävlar om platsen som favorit museum.. Intressant att se Yoko Ono utställningen på Moderna också, även om hennes verkligen inte är konstformer jag gillar egentligen.

När man ändå hänger i en annan stad ska man ju passa på att träffa någon som bor där som man gillar. Jag träffade underbara Tove för aw på Vapiano. Flera timmar senare var det kväll och dags att hoppa på tåget tillbaka. Det var det.




torsdag 16 augusti 2012

Fun and games

Jag har träningsverk i magen idag. Varför? Jo jag skrattade en hel massa igår kväll. Varför? Jo, jag hade roligt sällskap hemma på spelkväll.
Jag vet inte riktigt hur det gick till men jag hade tydligen flyt och vann över de andra med hela 2000 poäng på när och fjärran! Ville bara säga det.

onsdag 15 augusti 2012

"My hands they're strong but my knees were far too weak to stand in your arms without falling to your feet"

Något konstigt har hänt mig.. De senaste dagarna, vart jag än går, har en vit fjäril följt efter mig. Don't get me wrong.. det är ju så fint att man måste le, men är det inte sjukt konstigt också? Får se hur länge det håller i sig.

tisdag 14 augusti 2012

Intressant?

Det är lite kul att se vad folk har googlat på för att komma in på den här bloggen.. De flesta verkar vara rakt på och leta efter mig.. Vissa googlar helt andra saker.

Någon som googlat mitt namn har frågat detta: "hur många karin malmlöf finns det".

Vem undrar det?

måndag 13 augusti 2012

Semester i Kroatien eller "I love carbs-resan"

Nu har jag äntligen varit i Kroatien. Efter att känt min kära vän Sandra (som är kroat) sedan lågstadiet var det verkligen på tiden att jag fick se hennes släkts hemland!
Jag kanske inte blev lika störtförälskad som alla sagt att jag skulle bli, men jag trivs i princip överallt och Kroatien var inget undantag!
Vi hade med oss Sandras syster på färden som först tog oss till deras släkt i Zagreb. Vill ni till Zagreb, och det gör ni det är himla mysigt, och ni inte gillar trängsel så är mitt tips att åka i augusti för staden låg helt öde förutom att allt var öppet.




Efter Zagreb drog vi ner till havet och orten Vodice där vi lånat en lägenhet av en vän till en moster. 40 grader och strålande sol blev en stor kontrast till årets sommar här i Sverige but i liked it! Trots de ca 26 graderna i Adriatiska havet kändes det iskallt när man hoppade ner där helt överhettad.. avsvalkande helt klart.
Vodice är en fin/mysig turistort med massa billig, god mat, liten hamn, söt kyrka och massa turistnöjen! Kan rekommenderas! Och det var glasshimlen för mig, inte riktigt så god som italiensk men den kostade bara runt 7 spänn! Lite skillnad mot de 2,5 euro jag gladeligen pungar ut i Florens eller Nice!
Vi roades oss med annat än att bara stekas i solen. En tur till en nationalpark med badande i vattenfall var en grej och nattliga äventyr bla. till en stor, tydligen känd, nattklubb kallad Hacienda var en annan. (Hacienda som just när vi var där hade en svensk dj på besök vilket betydde fullt ös på dansgolvet till de största hitsen just nu, och just det, nämnde jag att man dansar under stjärnorna?)









På väg bort från havet igen tog vi en liten sväng förbit unescomärkta byn Trogir som ligger nära Split. Åk dit! Sjukt fin ort!




Tacksam mot tjejerna som tog mig till ett nytt land, lärde mig en del av språket och tolkade resten! Over and out från den resan.


söndag 5 augusti 2012

Dagens fina

Musikkärlek!


Fin låt!, väldigt fin sångare!

torsdag 2 augusti 2012

Musikvecka

Det verkar vara det, en musikvecka, i mitt huvud och här på bloggen..
Kan ju mix it up a little med lite bodyjam som är den sköna blandningen av musik och DANS! (och som är så jäkla roligt att köra!)



onsdag 1 augusti 2012

Ett fel närmare rätt

Det är mycket musik i mitt huvud just nu. Jag vaknade med den här klockrena låten!