tisdag 28 februari 2012

Saker på gång..


Detta har varit min läsning de senaste veckorna (bortsett från BAKA).. Gissa vad jag ska göra i helgen!?

måndag 27 februari 2012

Partylördag

Förfest hemma hos Anna och Eric där det mest fanns folk jag inte känner. Kul!
Ut på le grand som för kvällen spelade okej musik. Kul!
Gick hem tio i två, tänkte att någon måste ju gå först + jag jobbade hela helgen..

söndag 26 februari 2012

Snälla vänner

Mina snälla vänner bjöd mig på middag i onsdags kväll för att fira att jag numera får kryssa i en helt annan ruta när jag fyller i formulär/ansökningar (26-34 år-rutan).
Getostpizza på Grappa känns helt rätt på en onsdag, am I right?!

måndag 20 februari 2012

Födelsedag

I lördags var det happy birthday to me! Jag vet inte riktigt när det hände men tydligen är jag numera 26 år gammal..
Detta firades med att jag åkte på spa-week end med mamma! Väldigt trevligt och mysigt och rogivande och jag var alldeles avslappnad när vi åkte därifrån. Vi åt massor av god mat, plaskade runt i en varm bassäng, fick några behandlingar och annat trevligt som hör till. Ett riktigt bra sätt att spendera sin födelsedag på måste jag säga!


Maten var så god att man var tvungen att koncentrera sig.

Tillbaka i stan igår blev det tårtkalas med mormor och morfar.

Morfar och jag har en liten födelsedagstradition med en ros för varje år man fyller.. i år blev det alltså 26 st rosor (i en perfekt orange färg)!

Det är himla roligt att fylla år, synd bara att man inte gör det oftare.. ;)

fredag 17 februari 2012

Begravning


Rubriken kanske säger det mesta om dagen. Väldigt fint men väldigt sorgligt. Jag är värdelös i sådana situationer, gråter så lätt, så lätt.

För att hedra allas vår älskade Ove kommer två fina låtar, denna och denna, som även om de inte handlar om döden, förmedlar starka känslor som passar in idag.
Så klart finns hundra andra låtar som passar minst lika bra men de här har spelats i mitt huvud hela dagen.

tisdag 14 februari 2012

Say what?

Jag kollade nyss på ytterligare ett avsnitt av Hårdrockens historia på svt play (programserien går på tisdagkvällar) och känner mig plötsligt helt efterbliven!
Jag tycker ändå att jag har hyfsad koll på olika genrer och stilar inom rocken men jag hade visst missat något som fanns rakt under näsan på mig.. någonting som programmet kallade Swedish extreme metal. Ok, jag hade inte missat att de banden fanns men definitivt att det fanns en subgenre till metal och thrash metal som kallades för det (eller Gothenburg metal).

Illa Karin, illa.

måndag 13 februari 2012

Vad är det för fel på dem?

Och med "dem" menar jag folk som röker!
Det finns dem som visar sin idioti i samband med rökningen extra tydligt. Det är de som röker bara sekunder efter att de har tränat (eller samtidigt som de håller ett barn i famnen). Mycket smart. Radera de goda egenskaperna man får genom träning med att röka efteråt, gör det. Och passa på att förpesta luften för oss som inte röker, gör det. Jag hade hoppats på att vi människor skulle bli smartare med åren.

Ibland blir man bara lite irriterad..

onsdag 8 februari 2012

Dagens

Jag tänkte att eftersom massa annat håller på att förändras i mitt liv så kanske man ska ta hand om bloggen lite medan man ändå håller på..

Lite mer kultur och annat najs som passar in under mes favorites ska infogas.. Jag smyger igång med lite "dagens" (som jag redan började med i det senaste inlägget).

Idag: dagens Elton John.

söndag 5 februari 2012

...

Jag kom liksom av mig lite när det gäller bloggandet i och med händelserna i slutet av januari.
Den sorg som helt plötsligt dök upp orsakades av två dödsfall i släkten, en av dem var min farmor. Sorgen kanske inte direkt går över snabbt, om ens alls, men livet går vidare ändå och man hittar nya saker att se fram emot och glädjas av.

Just nu händer en hel del.. Saker jag kommer att återkomma till.. Roliga saker.

Tills dess bjuder jag på den här sköna klassikern! Dagens Bowie.