måndag 28 februari 2011

Snäll polare!

Snälla Rosanna ställde upp på att klippa mig ikväll efter träningen när jag kom på att, "shit det kommer gå 6 mån emellan klippningarna annars!".

Thank you!

lördag 26 februari 2011

Lördag

Vad kan man roa sig med på en lördag..?
Jag har provat massa kläder ur min garderob, tvättat, fotograferat lite byggnader i centrala Eskilstuna, pluggat och ätit. Inte i den ordningen.


Det här ett urval av det jag handlat på bokrean tidigare i veckan

Kul att man kunde köpa spanska-kurs på rean. I somras när jag var i Barcelona blev jag så frustrerad hela tiden när jag förstod vad folk sa till mig (på spanska) men inte kunde svara dem. Jag sa då att jag inte tänker åka till Spanien igen före jag lärt mig språket. Bara att börja nu då!

onsdag 23 februari 2011

Body Combat


Värsta endorfinkicken!
Funkar fortfarande efter de 10(!)åren som gått sedan jag körde det för första gången!

Trötter

Efter att ha pluggat större delen av dagen vad det kul att Sandra tittade förbi och höll mig sällskap (och höll mig vaken). Hon bjöd mig även på glass! Yum!

Jag är nu ännu tröttare än jag var tidigare, kanske för att det är sent, eller väldigt tidigt beroende på hur man ser det, men även för att jag nyss kom hem från bokrea starten.. :)
Jag gillar verkligen böcker så detta är en höjdpunkt på året! (Hehe, nörd, I know.)
Jag kan säga att jag fick rabatten som står på påsen..

Nu - sova

måndag 21 februari 2011

En ovanlig present

I lördags firades jag av släkt och familjevänner. Det var himla kul som alltid och jag fick perfekta presenter fast jag inte hade önskat mig någonting!

En present som var lite otippad var att jag fick åka hem till en familjevän och välja ut en tavla! Han har massor av tavlor och det var bara för mig att titta ut den jag gillade mest. Passande present att ge en konststuderande! Jag föll för en littografi föreställande H.C Andersens "den tappre tennsoldaten". Nu måste jag bara flytta så jag har någon stans att hänga den.


Fotot är inte så bra.. precis där blixten blänker flyger pappersballerinan in i elden..

Fler bilder från helgen kommer nog.. ska bara hitta rätt kamera först..

lördag 19 februari 2011

18 februari


Happy 25th birthday to me!

Jag hade en alldeles lovely födelsedag igår! Mobilen gick varm och hemtelefonen med, Tack så mycket för alla gratulationer! :)

Dagen började med att jag fick veta att jag ska få se Dolly Parton i slutet av augusti! Vilken underbar start på dagen! Tack Pappa!

Kvällen spenderade jag med mina flickor (bara Tove som fattades) då jag bjöd dem på middag för att senare dra ner på stan för lite drinkar. Det blev aptitretare och bubbel som start, sedan en ljummen sallad med lax och potatis och annat gott i, sedan hade jag bakat små tårtor så att alla fick varsin + after eight- och hallon makaroner. Jag tycker nog att jag lyckades ganska bra med att starta upp vårt 25års år..!
Bättre sällskap får man leta efter, så kvällen var en hit i mitt hjärta!


torsdag 17 februari 2011

Hitta på något. Annat.

Jag sitter här och försöker hitta historisk information om Eskilstuna, trots att jag vet att det inte finns. Dumt kan man tänka, men skam den som ger sig tänker jag.

I alla fall. Jag har en lång dag av plugg, plugg, matlagning, träning, städning och kanske mer plugg framför mig. Låter ju himla skoj. Inte! (ha ha det var länge sedan man skrev det..)

Helst av allt skulle jag vilja hitta på något helt annat. Dra ut på äventyr denna min sista dag som 24-åring. För imorgon fyller jag nämnligen 25 år. Jag vet att det inte kommer kännas annorlunda och i huvudet är jag ca 19 år, men av någon anledning känns det stort att bli 25..

Äventyret skulle gärna få gå till Nya Zeeland, mitt drömresmål.. eller Paris där jag fortfarande har massa muséer kvar att se, eller till New York (dit jag iofs ska igen i augusti) och gå gatorna upp och ner och kolla på alla höga hus och schyssta affärer..



måndag 14 februari 2011

Trevlig dag


Trevligt blir det när man få rolig post i form av choklad och senaste ELLE.

Och efter 07.00 spinningen imorse fick vi choklad av ledaren :)

lördag 12 februari 2011

En kväll framför tvn

Min fredagkväll:
På spåret
Vem vet mest
The delicious miss Dahl
Nån film på svt

+ en liten nybakad äppelmuffin med vaniljglass



Å just det, i den där filmen på svt spelade bl a Colin Firth. Jag kom på att jag älskar honom!

fredag 11 februari 2011

Fit for a queen

En sagodrottning skulle passa fint i nattlinnet med tillhörande kappa som jag fick av farmor när jag var där och hälsade på häromdagen. Hon sa att farfar hade köpt settet till henne i Paris på typ 70-talet men att hon aldrig använt det. En som däremot använt det flitigt var tydligen jag när jag var liten. Så fort jag kom och hälsade på dem hade jag visst sprungit in i hennes garderob och dragit fram nattlinnet. Sådan var jag, bytte kläder hundra gånger per dag och älskade att klä upp och klä ut mig.

torsdag 10 februari 2011

Å vad jag är aktiv!

Men tydligen inte här..
..och inte nu heller för jag sitter på en lektionschatt och sedan väntar functional fit och body jam (om jag kommer ner på stan för all snö..)

lördag 5 februari 2011

Puh...

Nu har jag suttit framför den här grejen (datorn) hela dagen och skrivit om Eskilstuna, en uppgift jag har i kursen "den moderna stadens födelse". Det har tagit sitt lilla tag, mest för att det är intressant läsning, men nu är den klar. Bara kvar att pdf.a filen och skicka in, men det kan vänta till imorn. Nu är det kväll och jag tänker chilla.

Fråga

Känner jag någon som är i Belgien just nu?

onsdag 2 februari 2011

Vila lite..

Så känner mina ögon, att de vill vila lite..

I dag var det tredje morgonen i rad med träning kl 7.00 och när man inte är van att gå upp tidigt för att man pluggar och jobbar hemifrån så tar det ett tag för kroppen att ställa in sig. Min har inte gjort det än.
Dock har det vara sjuk skönt att köra spinning, simma och spinning igen det första man gör på morgonen! (Att sedan mitt träningsglada jag har tränat även på kvällen kanske bidrar till tröttheten..).

Nu är det så att jag har en hel del att plugga så mina ögon har inte tid att vila. Att jag ens har tid att sitta här är för att jag just avslutat en chattlekion.
De slipper i alla fall läsa en stund i eftermiddag när jag ska hem till Josse och Kayla :) .

Notera att jag inte klagar. Jag älskar att träna och det jag pluggar just nu är väldigt intressant, nästan roligt. Jag bara konstaterar.