fredag 23 juli 2010

Barcelona

Dagarna i Barcelona gick snabbt och plötsligt är man hemma igen. (Efter en försening med planet pga en fransk strejk. Ovanligt = nej.)
Det var varmt och folk överallt men väldigt najs ändå. En bra kortvecka.
Sist jag var där var det december och jag föredrar nog att besöka den staden när det är färre andra turister där och tar plats.
Vi var så klart lite turistiga och besökte Park Güell. Jag gillar verkligen utsiktsplatser och den här var det verklgen inget fel på :) Jag och mamma. Sven hade inte sett La Sagrada familia så vi svängde förbi där med. Den här stora och kända saluhallen/marknaden är SMOCKAD med grejer att toppa i munnen. Synd bara att det är folk överallt.. Är man vid medelhavet måste man passa på att bada! Man kan ligga i hur länge om helst när temperaturen på land är närmare 40 och nog en 27 grader i vattnet. För ovanlighetens skull kunde jag inte sova på planet och blev uttråkad så jag lekte med kameran istället. Lite kul vara att en ur personalen fortfarande verkade helt till sig över hur vackert det var att kolla ut genom fönstret under färden, och då ser han detta varje dag. skönt att veta att man inte måste tröttna på sitt jobb.

Jag tänker dock inte åka tillbaka till Spanien innan jag har lärt mig spanska. Det är sjukt frustrerande att förstå vad folk säger men inte själv kunna få fram ett ord!

Tack för en fin resa mamma!

fredag 16 juli 2010

Barcelona

Jag drar med mamma och hennes karl till Barcelona imorn bitti.
Ses på onsdag efm.

:)

Ny frisyr

I måndags kväll (jag är seg, jag vet) fixade Rosie en ny, mycket kortare, frisyr på mig. Mycket skönt och mycket uppskattat!

Bjuder på fjortisaktig bild.

torsdag 8 juli 2010

En bit Nice

Idag mötte jag den här snubben för en fika på Wayne's coffe.

Polarn Petri var en del av gänget i Nice förra året coh råkar komma från Eskilstuna (även om han mest befinner sig överallt annars). Najs att catcha up lite med en del av Nice.