torsdag 25 februari 2010

Bokrea

I natt började bokrean i detta land! Lovely.
Jag tog mig till Bokia vid 00.00 för att fynda lite. Pga en tenta som jag har från i morse kl 08.00 till söndag 23.55 så passade jag alltså på att kolla böcker inatt.
Jag lyckades hitta några exemplar som jag ville ha, bl.a:

och
Är inte boken som ting himla mysig? Jag önskar bara att jag hade mer tid till att läsa..

torsdag 18 februari 2010

24

Idag har det varit min 24.e födelsedag.
Nu är jag alltså 24 år gammal, eller ung, beroende på hur man ser det. Det känns mest ungt eftersom jag känner mig ganska liten trots att jag även känner mig lite vuxen.. fin blandning det där.
Jag är ju inte direkt den typen som har åldersnoja så jag känner inte efter så ofta :)

Igår var jag och simmade. En liten flicka, som med största sannolikhet gick i trean, kom fram till mig och frågade: "Är du vuxen?"
Jag svarade "ja".
(Flickan ville veta om badmössorna kunde smälta i bastun, (antagligen inte) och hade säkert inte frågat mig detta om jag hade svarat att jag inte var vuxen..)

"Min" dag är snart slut och jag tackar alla er som var så vänliga och gratulerade mig!!!
Tack även till släkten som tog sig tid att träffa mig några timmar nu ikväll, det är ju inte varje år jag är i stan när jag fyller så jag hoppas ni tyckte det var extra trevligt :) (hoppas!)
Tack!

måndag 15 februari 2010

Trött på att vara medel. Nu ska jag bli bäst!

På vad vet jag inte än, men snart. Jag är trött på att vara medelmåttan Karin. Nu ska jag bli bäst så att jag slipper vara trött på mig.

söndag 14 februari 2010

Skridskor

Jag hade glömt hur roligt och skönt jobbigt det var att åka skridskor!
Men jag kom dock på det igen nu idag när jag tog en sväng på den isbelagda fotbollsplanen utanför huset.. Tack för en strålande solig dag!

Snart dags för Balance.. Så skönt att vara frisk igen!

tisdag 9 februari 2010

VG och bakning

Jag har fått det glädjande beskedet att jag fick VG på senaste tentan. YES! Det kändes himla bra när jag skrev den och blev tydligen bra också. Skönt.


Jag har även sysselsatt mig för första gången på en vecka idag.. Jag bakade en chokladkaka, gjorde hemmagjord vaniljsås och bakade chokolat chip cookies.. mycket gott om jag får säga det själv!

Jasså

Det är alltså bara tre personer som läser min blogg.. intressant. man kan ju undra varför det var så många som sa åt mig att skaffa en..

Men de tre som läser är i alla fall tre underbara flickor!

söndag 7 februari 2010

Btw

Är det någon som läser här?

Funderar..

Jag sitter här och försöker känna om antibiotikan jag fick av min läkare tidigare i veckan gör det det ska... men kan tyvärr inte komma fram till något.
Varför gör jag detta? Jo jag är rastlös och har tråkigt!

Som jag känner just nu är en vanligt känsla hos mig och infinner sig vanligtvis när jag, som nu, har varit på samma ställe i några månader. "Några månader" är tydligen för lång tid enligt min kropp. Känslan av att jag bara måste byta plats och fara iväg vill ta över hela mig! Känner jag mig själv rätt så kommer jag snart låta den göra det också..

Jag samlar på guideböcker. Det kanske inte är den källa med mest korrekt fakta i som man kan hitta, men jag gillar att bläddra i dem och hitta nya platser om än bara på bild. Jag samlar för inspirationens skull och för att jag gillar information om platser jag inte känner än, men är nyfiken på, eller om platser som jag känner mycket väl (och kan då se om informationen stämmer).
För någon vecka sedan köpte jag tre nya böcker. Två stycken om Frankrike och en om Genua/Italienska Rivieran.. dem bläddrar jag frenetiskt i nu för att bli inspirerad att ta mig till en ny spännande plats. Inte för att jag egentligen är orolig över var jag ska hamna, sådant löser sig alltid.


Ska jag åka tillbaka till den senast besökta platsen utanför landet? Eller somewhere new?

tisdag 2 februari 2010

Nya träningsskor



Ni kan vara lugna, de blev inte valda tack vare färgen utan det rabbaterade priset. Men lite fina är de allt.

måndag 1 februari 2010

Tack!

Är nu hemma från Malmö och säger verkligen tack till Ölvemarks Holiday för att jag fick möjligheten att deltaga på er utbildning den gångna helgen! Jag uppsakttar det verkligen.
Det har varit en otroligt trevlig och intressant helg och det var lite tråkigt att den tog slut..(Väldigt duktigt jobb att hålla 38 pers uppmärksamma hela tiden i fyra dygn.)
Det är inte ofta man träffar så många intressanta, beresta, TREVLIGA och kompetenta(för ändamålet) människor på ett och samma ställe!

Det var den mesta spännande och lärorika helgen på länge!


En lite, för mig, rolig grej.. jag umgicks lite mer med fyra tjejer under kursen.. Det visade sig att alla vi fem är allergiska mot penicillin! Hur kan det vara en rolig grej kan man ju undra, men det blir kul för att ingen av oss någonsin träffat nån annan som varit allergisk (som vi vetat om). Otippat då att fem främlingar med samma, lite ovanligare problem, träffas och umgås en helg..!